söndag 7 april 2013

Veckans dåliga samvete - resultat & ny utmaning


Jaha, när jag i måndags sköt fram dagen för redovisandet av min utmaning, då blir jag klar en dag i förväg! Dubbelt upp, dessutom! I måndags skrev jag: "Denna veckan har jag ingen före-bild..... Jag ska helt enkelt bli klar med ett av alla mina virkufo:n!! Jag har sååå många projekt påbörjade och nu måste jag helt enkelt börja slutföra dom, ett efter ett." Men nu har jag bilder att bjuda på!

Det jag bestämde mig för att bli klar med, var dessa handledsvärmare virkade med stjärnmönster med bågkant överst och knäppning. Nystanet har jag fått av min nya hemhjälp, tack Mia!

Men sen, sen hände det otroliga!!! Jag bestämde mig för att försöka dubbla utmaningen. Och här är resultatet! Ännu ett UFO har blivit ett FO! (UFO = UnFinished Object, FO = Finished Object) Ugglan var påbörjad sen tidigare, för säkert ett halvår-år sen, virkad i Big Verona. Det skulle virkas ögon och sen skulle ögon och vingar monteras och näbb och fjädrar dekorationsbroderas. Men det blev nu istället knappögon, och det bara för att det såg bättre ut - för de virkade ögonen fick jag klart. Men jag valde alltså att ta två stora vita knappar och två små svarta att sy ihop istället. Sen syddes vingarna på, näbben och fjädrarna broderades. Nu tyckte jag att något saknades, så jag knöt fast lite fjädrar runt öronen med.

En busig Ugglis (som dottern glatt döpte honom till) som flög iväg mitt i fotograferingen.

Så stolt kan jag konstatera att inte bara klarade jag utmaningen en dag för tidigt, jag dubblerade den dessutom. Nästa veckas utmaning blir att städa hemsidorna, men det är ett ganska omfattande arbete så jag lägger den utmaningen över två veckor istället för en. Vi har en hel del hemsidor i den här familjen..... Hundarna har en, som måste redigeras eftersom vi bara har en kvar, dottern har en - har inte uppdaterats på två år tror jag, sonen har en - har heller inte uppdaterats på flera år, så dom tänker jag faktiskt ta bort. Sen har jag en scraphemsida, som har länkar som inte fungerar samt objekt till salu som redan är sålda - sen länge. Jag har också en "vanlig" hemsida, som är lite grunden till alltsammans - och dne är inte uppdaterad sen september 2011.

Så, städning hemsidorna, är utmaning nr 4, utlagd på 2 veckor.

1 kommentar:

  1. Wow! Bra jobbat! Jag måste skynda mig att få min utmaning klar & bloggad innan jag lägger mig... :-p Det låter som en gedigen utmaning du satsar på nu - klokt att lägga den över två veckor! :-)

    SvaraRadera